tiistai 10. maaliskuuta 2009

Näyttelyn jälkeisiä fiiliksiä....

.... me ollaan kaikki vieläkin ihan puhki :)

Näyttely meni järjestelyjen puolesta vallan mainioisti, ja oli varmasti yksi parhaista POH-KIS näyttelyistä mitä me ollaan oltu mukana järjestämässä. Laihian monitoimitalon tilat olivat mitä parhaat ja uskomatonta kuinka paljon yleisöä siellä kävi!

Meidän iloksi näyttelyyn osallistui todella monta meidän omaa kasvattia! Molempina päivinä Lumikissoja oli paikalla yhteensä 13, joista 10 oli siperiankissaa ja 3 kuriilien bobtailia! Kerrassaan ihanaa nähdä niin monta kasvattia kerralla!

Kaikki saivat hyvät arvostelut ja moni nähtiin paneelissa, mutta kirkkaimpina tähtinä loistivat kaunis hopeahohtoinen Lumikissan Räpätäti joka oli molempina päivinä BIS!!Onnea Storbackan perheeseen! Iran mukana tuli Helsingistä Pata-Ässä joka oli niin uskomattomassa turkissa, että en ole koskaan nähnyt kenelläkään niin upeaa turkkia, ja mikä SIB turkin laatu, WAU!! Ässä nappasi BIS voitot Herkun jäädessä toiseksi molempina päivinä, ja sekäs Herkkua harmitti! Sunnuntaina ensimmäiseen näyttelyyn osallistui UllaPulla, joka nappasi ison V väriryhmän värin parhaan heti alkuunsa ja jatkoi siitä hienosti ollen tuomarin paras, ja vielä kun paneelissa tuli BIS, ei voi paremmin aloittaa pieni siperiankissa neitokainen näyttely uraansa! Onnea Johannalle ja muulle Lindevallin perheelle!

Kaikkia Lumikissojen omistajia kiitämme myös siitä, että meidät palkittiin molempina päivinä parhaina kasvattajina hienoilla pisteillä! Ilman teitä ja hyvin hoidettuja ja näyttelyyn upeasti laitettuja Lumikissoja se ei olisi ollut mahdollista! KIITOS!

Näyttelyssä oli paikalla myös 3 kuriilien bobtail Lumikissaa. Oli todella mukava nähdä 3/4 meidän ainoasta bobbari pentueesta samalla kertaa. Kaikki kolme ovat niin kauniita, ja niillä on ihan uskomattomat silmät, niin kirkkaan vihreät ettei sitä voi sanoin kuvailla. Tuomarit olivat kovin ihastuksissaan kolmikkoon ja varsinkin niiden kaikkien luonteisiin. Lauantaina värin paras oli Gilbert eli Aivan Bob ja sunnuntaina Aina Bob, Aito Bob on kerännyt sertejä jo hyvän nipun ja pian saamme juhlia suomen ensimmäistä SP bobbaria!. Aina tarjosi meille harvinaista herkkua sunnuntaina olemalla BIS kaikilla tuomari äänillä :)

Kamera oli tietysti kotona, mutta toivottavasti jostain päin saisimme valokuvia viikonlopusta! Vink vink ;)
Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Meiltä olis voinut ottaa kans maanantaina tälläisiä kuvia ;-D Nyt alkaa jo elämä voittamaan, eihän vasta olekaan kuin viikko näyttelyistä...

    VastaaPoista