tiistai 17. maaliskuuta 2009

Meille tulee pentuja!

Nannalle tulee pentuja huhtikuun alussa! Ensimmäiset merkit tulevista pennuista näkyy jo pari viikkoa astutuksesta käytöksessä. Se on esimerkiksi sitä mieltä, että muut kissat eivät saa olla sängyssä tai sohvalla jos hän ei halua. Tässä kuvassa valtiatar hallitse valtakuntaansa Pasin vieressä.

Nannasta tulee myös todella seurallinen ja vaativa kun se on kantava. Meidän kastraatti poikien pitää hoitaa sitä, Eveltä täytyy saada myös huomiota ja meille onkin jos jonkinlaista vaatimusta. Ruokaa täytyy saada usein ja sen on oltava hyvää. Mielellään almoa tai jotain muuta vastaavaa, tuore ruokakin käy. Ruoka aikoina kaikki muut syö vasta sitten kun Nanna on lopettanut, ainoastaan Rusinalla on oikeus syödä samaan aikaan. Tapsi tikkuja täytyy saada useasti päivässä, mielellään joka kymmenes minuutti...

Nanna tykkää esitellä sen pyöristyvää mahaa kaikille :) Tällä kertaa maha ei vaan ole kauhean suuri, joten meille ei varmaankaan tule montaa pentua tällä kertaa. Isukki Spinsson oli pentueen ainokainen ja sen ensimmäisessä pentueessa Zigwan's kissalassa oli vain yksi pentu! Saas nähdä onko meidän Spinnsson yhden panoksen miehiä ;) Se nähdään siis huhtikuun alussa!
Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Kiva kun saatte vaihteeksi ihan "omia" pentuja kotiin kasvamaan!! Toivotaan nyt edes kolmea, jookos Nanna ;)

    VastaaPoista