tiistai 13. tammikuuta 2009

TapsaTässä on Tapsa, komia poika pohojanmaalta! Tapsa on väriltään cremesavu, ja saattaapi tulevaisuudessa olla tulevien Lumikissojen isukki ;) Kiitos Satulle, Dannylle ja Tapsalle sunnuntai kaffista Laihialla!

5 kommenttia:

 1. TeRve TaPsa!

  SiiTä oNki jO heTki Kun mE viImEksI näHtiIn. sE olI enNen kU mÄ mUutIn täNne KoTiin. sÄ ooT kUulEmA kOmiA pOikA. Mä oOn kaNssA.
  mÄ oOn JoSkus vÄhäN hULiViLi. KeRraN peLaSin jAlKapalLoa pÄärYnäLlä. Oli KovIn MehuKas OtteLu. OsAaN aVaTa PyyKkiKaaPin Oven ja MöyrIä maTot ja pÄivÄpeiTot soTkuuN. KoiTa SääKi jOsKus.

  t. veLjeSi OhRa

  VastaaPoista
 2. Mahtava Tapsa! Näitä kuvia kannattaa ihailla. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Tapsa...kasvahan vielä ikää hieman lisää, niin eräs neitokainen odottelee sinua tässä naapurikunnassa ;-D

  VastaaPoista
 4. Voi apua että ovat T-pennutkin jo näin isoja miehiä!! Tuossa iässä karva onkin vielä mahtava, kunnes tippuu synttäreitten tienoolla pois :( Jatkaakseen taas kasvua...

  VastaaPoista
 5. Hei vaan taas Ohra-veliseni =)
  Taidetaan olla sitten hyvin saman luonteisia hulivilejä,tosin en oo koittanu päärynäjalkkista,mutta emäntä tuos jo pudisteli päätään,ei käy kuulemma =( Mä oon tosi utelias,enkä pelkää edes imuria,on kiva istua keskellä mattoa ja lätkiä imurin suulaketta vähä niinku ohimennen. Ja kovasti olin auttamassa kun emäntä leikkasi ja ompeli verhoja, sitä emäntä vaan valitti,kun joutui mun auttamisen jälkeen teippiharjalla käsittelemään verhot,höh,ei ny "muutama" karva niissä olisi näkyny! Emäntä tuos keksi idean,että voitais vaikka sposti osoitteita ja puhnroja vaihtaa, olis kiva kuulla aina välillä,,mun tiedot saa Tiinalta..Eipä täs muuta kuin terkkuja tutuille ja silmänisku sinne naapurikunnan neitokaiselle,emäntä tuos jo on kertonukki kuinka tyttöjä pidetään kuin kukkaa kämmenellä =)
  T: Tapsa (ja Danny ja Satu)

  VastaaPoista