tiistai 27. tammikuuta 2009

Lahden näyttelyNäyttelyvuosi alkoi Lahden näyttelyllä, mikä on täältä meiltä katsottuna ihan takapajulassa... vaikka kilometrejä ei kerry mitenkään ihan tajuttomasti, ajallisesti se on yksi pisimmistä (ja tylsemmistä) ajomatkoista täällä suomessa.

Mukana meillä oli kaksi ensi kertalaista Zorro ja Unelma. Molempien ura lähti hienosti käyntiin, Unelma oli lauantaina TP ja Zorro sunnuntaina :) Menestystäkin mukavampaa oli todeta, että molemmat pikku kissat omaavat mahtavan luonteen, eikä näyttelyssä oleminen ollut yhtään kamalaa. Zorron mielestä jopa paneelissa oli ihan sairaan hauskaa, paljon uusia ihmisiä ja niitä ihania leluja..!
Rusina oli pitkästä aikaa näyttelyssä sunnuntaina. Ensimmäinen serti tuli ison sydämen kera ja värin paras plakaatti! Myös Rusina käyttäytyi tosi hienosti, hieman jännitti etukäteen miten meidän mettänpeikko taas sopeutuu näyttelykissan rooliin, mutta hyvin se meni!

Mutta raskas työ vaatii raskaat huvit...hotelli huoneessa meillä oli kolme kissaa: kaksi pentua ja yksi hieman isompi pentu. Vaikka ne eivät asu samassa kodissa, ne pääsivät heti samalle aaltopituudelle.... ja voi sitä menoa ja meininkiä! Verhoonkin ilmestyi kissan mentävä reikä... saas nähdä tuleeko lasku perässä :D

2 kommenttia:

  1. Mettänpeikko mukamas. Uskomattoman upea Rusina!

    Hauskaa, että aallonpituus osui noin kohdalleen. :)

    VastaaPoista
  2. Vai että reikä verhoissa...

    Ja Unelma halusi esitellä kaikille ihanaa palkintolautastaan, tiputtamalla sen keittiön sivupöydältä, jonne en koko kissan vielä tiennyt pääsevänkään, alas. Lasilautanen meni tietty pirstaleiksi :( No onneksi ei tullut kellekkään tassuihin haavoja ja ehdittiin vielä viemään eskarilainenkin ajoissa koululle. Niin kaikki katastrofithan tapahtuu juuri sillä hetkellä kun on JO kiire muutenkin...

    VastaaPoista