keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Pennut 5 viikkoa

Pennut ovat nyt 5 viikkoa vanhoja ja osaavat jo vaikka mitä. Ruoka maistuu molemmille hyvin ja hiekkalaatikolla käydään ihan sujuvasti. Ne kiipeilevät ja juoksevat minkä jaloistaan ehtivät.
Tässä on kuva iltapalasta valvovan nokan ääressä.


Nannan ja Even välillä on täydellinen luottamus ja Nanna antaa Even touhuta pentujensa kanssa ihan vapaasti. Joskus se itsekin makaa Even etutassujen välissä selällään, pitäisi aina olla kamera lähettyvillä, mutta yritetään saada kuva tänne blogiin.

Eve myös auttaa pentujen puhtaama pidossa, vrsinkin ruokailun jälkeen. Isolla kielellä tulee nopeasti märkää ja puhdasta :)
Alku viikosta pennut kiipesivät ensimmäistä kertaa kiipeilypuun alimman majakan päälle (kuvassa vasemmalla) ja siellä ne ovatkin sen jälkeen nukkuneet. Tänään, tasan viiden viikon iässä Vinksu sitten näytti kuinka mennään katon rajaan saakka... ei ihan vielä osattu odottaa tätä. Joka tapauksessa muutamaksi viikoksi kiipeilypuun ylempi majakka (kuvassa oikealla) otettiin alas ja se on nyt väärinpäin lattialla. Kunnon leikkiteline, ei taida pennuilla tulla ainakaan aika pitkäksi :) Takana näkyvä kukkainen tunneli on leitettu sitä varten, että pennut pääsevät alas puusta näppärästi ja se toimii erittäin hyvin "pakoputkena". Tosin sitä pitkin voi mennä myös ylöspäin, mutta hauskaa näyttää olevan. Myös Nannalla ja Rusinalla ;)
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti