torstai 2. huhtikuuta 2009

Pitkä kallis päivä, hyvin tuloksin :)

Aamulla puol kymmenen startattiin kohti tamperetta, reittinä vaasa-laihia-ilmajoki-seinäjoki- tampere. Mukaan kotoa pakattiin Rusina, laihialta Tapsa, ilmajoelta Pumpernikkeli, seinäjoelta Peikko. Suuntana oli siis Eläinlääkäri asema Veter ja päivän ohjelmana oli HCM testit.
Matkalla suunniteltiin, että aloitetaan helpoista tapauksista (siis käyttäytymisen suhteen) ja ensimmäisenä pöydälle pääsi Rusina (Lumikissan Rusina). Ultraaminen sujui hyvin ja neiti käyttäytyi vallan mainiosti. Kaikki oli kunnossa Rusinalla ja seuraavaksi pöydälle pääsi Tapsa eli Lumikissan Taikaviitta. Tapsa suhtautautui tähänkin kuten muihinkin uusiin asioihin, jätkä oli ihan cool. Helppo homma eläinlääkärille ja lääkäri totesi Tapsan myös terveeksi. Seuraavaksi pöydälle pääsi (Lumikissan )Pumpernikkeli, joka ei enää ollutkaan niin helppo nakki. Neidillä riitti temperamenttiä vaikka muille jakaa, mutta kuitenkin testi saatiin hyvin tehtyä, paria näykkäisyä lukuun ottamatta. Terve tyttö myös meidän neiti tinttaliisa. Viimeisenä pääsi pöydälle Peikko poika, oikealta nimeltään Zigwan's Guim Biik Lihas. Peikko päätti heti alkuunsa, että ei-vois-vähempää-kiinnostaa tälläistä macho kollia... mutta meillä oli kikka... Rusina oltettiin syliin näköetäisyydelle, ja Peikkohan naiskauneuden huumaamana seisoi kuin patsas loppu ajan, ja eläinlääkäriäkin nauratti :) Myös Peikko oli terve poika. Peikosta tulee vielä Lumikissa pesueen isukki, mutta siitä sitten myöhemmin ;)

Kaiken kaikkiaan tosi pitkä päivä, 11 tuntia reissussa, rahaa meni paljon, mutta kyllä ne neljä tervettä kissaa lämmitti mieltä ja jäi toooosi hyvä fiilis. Nyt on mukava aloittaa uusien pentu suunnitelmien teko!

1 kommentti:

  1. Hurmurin poika sukua lisäämään, mahtavaa Tiina!

    VastaaPoista