perjantai 10. heinäkuuta 2009

Kesämuotia 2009

Rusinan ja Nannan kesämuotia 2009, mitä vähemmän sitä parempi ;) Talviturkkeja odotellessa...


Oli vaan pakko laittaa kuvia kun kaikkitietäväiset norjalaiset sibbe ihmiset sanovat että Dauria linjaisilla kissoilla on ympäri vuoden pitkä ja paksu turkki :) Viikon vitsi!
Posted by Picasa

tiistai 7. heinäkuuta 2009

Vinksu

Vinksu etsii vielä sitä omaa kotia minkä valloittaa :)

Hei hei Vellu!

Vellu on jo niin iso poika, että se on muuttanut omaan kotiin! Viestiäkin ollaan jo saatu, että kaikki menee hyvin ja Vellu on kotiutunut oikein :)



Posted by Picasa

Kurjia uutisia!

Nyt tulee kurjia uutisia: ihan aikataulussa alkoi Pumpernikkelin synnytys sunnuntaina. Kaikki meni hyvin ja syntyi yksi kaunis kuvioton kilppari tyttö. Valitettavasti pennulla oli kitalaki halkio ja pentu jouduttiin laittamaan pikkukissojen taivaaseen maanantai aamuna. Tapanani on aina tarkastaa jokainen pentu , ettei niissä ole mitään poikkeavaa, joten huomasin asian melko pian synnytyksen jälkeen :(
Se on slvä, mitä kauemmin kasvattaa niin tälläisiä asioita tulee eteen, mutta kurjaa että tälläistä tapahtuu juuri silloin kun oli ainoastaan yksi pentu muutenkin tulossa. Tosin emo on selviytynyt tosi hyvin tapahtuneesta, jonkin verran se etsi aluksi pentuaan, mutta nyt se on ihan reipas ja ilmoinen oma itsensä.