tiistai 27. tammikuuta 2009

Laguna Syberiana Houdiny Dadushovic eli Zorro


Zorro pääsi tutustumaan metsään ja lumeen, ja siperialaiselle tyypilliseen tapaan viihtyi oikein hyvin ulkoilemassa :)

Zorron kuvio vaihdettiiin oikeaksi Lahden näyttelyssä ja nyt siis täplikäs eli SIB n 09 24. Kaikin puolin ihana poika, luonne on uskomaton ja ihan selkeästi poika tulee kulkemaan isänsä tassun jäljissä, nyt jo painoa on 3.2 kg (ja ikää siis 4½ kk)





Lahden näyttely



Näyttelyvuosi alkoi Lahden näyttelyllä, mikä on täältä meiltä katsottuna ihan takapajulassa... vaikka kilometrejä ei kerry mitenkään ihan tajuttomasti, ajallisesti se on yksi pisimmistä (ja tylsemmistä) ajomatkoista täällä suomessa.

Mukana meillä oli kaksi ensi kertalaista Zorro ja Unelma. Molempien ura lähti hienosti käyntiin, Unelma oli lauantaina TP ja Zorro sunnuntaina :) Menestystäkin mukavampaa oli todeta, että molemmat pikku kissat omaavat mahtavan luonteen, eikä näyttelyssä oleminen ollut yhtään kamalaa. Zorron mielestä jopa paneelissa oli ihan sairaan hauskaa, paljon uusia ihmisiä ja niitä ihania leluja..!
Rusina oli pitkästä aikaa näyttelyssä sunnuntaina. Ensimmäinen serti tuli ison sydämen kera ja värin paras plakaatti! Myös Rusina käyttäytyi tosi hienosti, hieman jännitti etukäteen miten meidän mettänpeikko taas sopeutuu näyttelykissan rooliin, mutta hyvin se meni!

Mutta raskas työ vaatii raskaat huvit...hotelli huoneessa meillä oli kolme kissaa: kaksi pentua ja yksi hieman isompi pentu. Vaikka ne eivät asu samassa kodissa, ne pääsivät heti samalle aaltopituudelle.... ja voi sitä menoa ja meininkiä! Verhoonkin ilmestyi kissan mentävä reikä... saas nähdä tuleeko lasku perässä :D

keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Rusina kävi kylvyssä



Rusina käväisi eilen kylvyssä, edellisestä kerrasta oli ties kuinka pitkä aika... hyvin se meni kaikesta huolimatta ;) Nyt kun Rusinalle on kasvanut taas turkki ja ensimmäinen aikuisten malli, niin sen hopea kontrasti tulee uskomattoman upeasti esiin. Sitä täytyi oikein kameran kanssa ihmetellä ;) Lopuksi vielä kuva siitä miltä turkki näyttää kuivana.

tiistai 13. tammikuuta 2009

Tapsa



Tässä on Tapsa, komia poika pohojanmaalta! Tapsa on väriltään cremesavu, ja saattaapi tulevaisuudessa olla tulevien Lumikissojen isukki ;) Kiitos Satulle, Dannylle ja Tapsalle sunnuntai kaffista Laihialla!

Terveisiä Ohralta




Tämä komistus on Ohra eli virallisemmalta nimeltään Lumikissan Tossavainen. Tuskin maltan odottaa, että nähdään livenä Lahdessa! Kiitos kuvista Marja!

Terveisiä Dumlelta ja Leppikseltä



On aina niin mukavaa saada kuvaterveisiä omista kasvateista. Dumle ja Leppis asuvat ruotsissa S*Stimics kissalassa, kiitos kuvista Stina & Micke :)

Lumikissojen blogi


Ajattelin tänään aukaista Lumikissoille oman blogin johon vois kirjoitella aina silloin tällöin kuulumisia... katotaan tuleeko siitä mitään, mutta ainakin on yritetty :)

Blogi vois olla kätevä sitten kun on pentuja, mutta tosin meidän tytöjen juoksut on talvitauolla, joten pentuja ei ole odotettavissa... mutta toivossa on hyvä elää! Ainakin on blogi valmiina ;)




Ensimmäisessä blogiin päätyneessä kuvassa on Aikataika ja Fiiu päikkäreillä.